اوائل دهه 70 مدير آموزش مرکز تربيت و مبلغ و مدير مناطق اهل سنّت بودم. اين مرکز امروز به نام مرکز تخصصی مذاهب اسلامی شناخته میشود و در زمره مراکز تخصصی رسمی وابسته به مرکز مديريت حوزه علميه است. يکی از برنامههايم در آن زمان اين بود که
سه دهه از فعاليت دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم میگذرد. در دهه گذشته زمانی که دفتر در آستانه بزرگداشت ربع قرن فعاليتهای خود بود، با اشاره رهبری معظم انقلاب خود را «نماد روشنفکری حوزه» يافت. برخی مديران اظهار میداشتند که دفتر «عقبه تئوريک نظام اسلامی» است. مجموعه سياستگذاران ماهيت دفتر را به عنوان
خبرگزاري فارس: عضو هيئت علمي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي «جهاد اقتصادي» را جهادي دانست كه بايد در خدمت ايمان و استقلال كشور قرار گيرد و سپس در خدمت نجات ديگر ملتها باشد تا آنها نيز به بهرهاي از عزت و ايمان برسند.
برخی هنگامی که با احساس بنبست مواجه میشوند، ذهن خود را به عوامل ناشناخته معطوف میکنند. اين احساس زمانی رو به شدت میگذارد که رابطهی مطلوبی را در حال تخريب و فروپاشی ببينند، بهويژه اگر رابطهی محبتآميز و يا دستکم معمولی ميان دونفر مانند زن و شوهر دستخوش تلاطم شده، طرفين راهی برای بازگشت به وضعيت مطلوب نداشته باشند.
بسياری انتظارهايی شگفت از شخص روحانی دارند که چندان بجا نيست؛ برای مثال، انتظار دارند همهی روحانيان از عوالم غيب و موجودات ماورايی خبر داشته باشند و تأويل خواب و رؤيا و نظاير آن را بدانند. اين انتظارات شگفت را معمولاً در تعامل ديگران با خود میبينيم. اگرچه اين انتظارات از امثال من بجا نيست، ولی چندان هم غيرطبيعی نيست؛ به سه دليل:
آخرین نظرات